Slankeråd

5 gode råd til et slankere liv.

  1. Drikk masse vann gjennom hele dagen.
  2. Spis 6 moderat store måltider jevnt fordelt gjennom dagen.
  3. Beveg deg! Det skal ofte lite til. En spasertur på 20 minutter hver dag hjelper masse.
  4. Slutt med slankekurer. Fører veldig ofte til at man får igjen vekten etter endt kur. Forandre heller livstilen på en varig måte.
  5. Spis godterier og brus maks en gang i uka. (Helst kutt ut brus helt).

Tenk også igjennom HVA det er du spiser i hverdagen. Det er det daglige som er viktig. Om du skeier ut en gang i blant har ikke så mye å si.

Del gjerne dine beste slankeråd i kommentatorfeltet under.

En kommentar om “Slankeråd”

  1. Jeg er helt enig i 6 moderate måltid per dag og at det skal gjøres til en varig endring. Bytt ut hvetemel med grovere varianter, ha nøtter og bær/frukt i musliblandingen/havregryn til frokost/kvelds. Velg brød som er grovest mulig for lenger metthetsfølelse og ikke være redd for sunt fett: Advocado, nøtter, fet fisk, smør til steking osv. Men i moderate mengder! 🙂
    Sauser, rømme osv er ikke så farlig det så lenge du ikke overdriver. Alt med måte, det gjelder kosthold og trening å. Det gjelder å finne balansen i hverdagen. Ikke ta helt av i helgene, men skeie ut fordi da er det helg rett og slett 🙂 Finn ut om du kanskje bruker mat for å døyve vonde følelser, kjedsomhet/føle seg ensom eller er stresset. Når du er bevisst på ting kan DU gjøre noe med det, ha tro på deg selv. Alt er mulig! :-)))

Legg igjen en kommentar