Slankeprogram

Som med trening har du størst sjanse for å lykkes med slanking om du setter deg opp et detaljert program på forhånd.

Det finnes en rekke slike ferdige slankeprogram og dietter på markedet idag, som Atkins, Grete Rode og Ketolysekuren. Mange av disse fungerer bra, men hvorfor ikke sette opp ditt eget slankeprogram? Innerst inne vet vi godt hva som skal til for å gå ned i vekt, det er heller gjennomføringen det skorter på.

Sett deg ned med ark og papir. Et godt slankeprogram bør ta for seg både trening og kosthold. Hvilke treningsformer synes du er morsomme? Det er viktig at du velger noe du liker å holder på med, hvis ikke vil du aldri klare å gjennomføre programmet.

Lag deg et program så detaljert som mulig. Skriv opp hvor ofte du skal trene og hvor lenge treningsøkten skal vare. Sjansene for å lykkes er størst om du får med deg en annen person på treningen. Ikke bare blir treningen mer morsom, men sjansen for å droppe økta er mye mindre.

Gjør også det samme med kostholdet ditt. Skriv ned nøyaktig hvordan/hva du skal spise. De fleste vil oppleve stor effekt av å spise små og hyppige måltider, og kutte ned på matinntaket mot kvelden. Spis alltid en skikkelig frokost om morgenen. Om du er av typen som ikke har matlyst om morgenen så ta litt frukt.

Skaff deg en almanakk hvor du skriver inn på hver enkelt dag hvordan du skal gjennomføre slankeprogrammet ditt. Vær ikke redd for å endre på opplegget underveis om det er noe som ikke fungerer.

En kommentar om “Slankeprogram”

  1. Dette er den beste siden jeg noen gang har hvert på, skal spise sunnere og gå ned i vekt. Pleier som regel og bare spise middag og masse godteri, men jeg er ikke overvektig. Dette likte jeg, jeg veier rundt 58-60 kilo, vet ikke hvor mye jeg vil gå ned, men jeg vil ha tynnere ben og mindre mage. Takk

Legg igjen en kommentar