Oppskrift på carbonara

Jeg elsker pasta. Slik lager jeg en min variant av pasta carbonara.

Du trenger:

  • Pasta
  • Sjampinjong (eller enda bedre: aromasopp)
  • Litt skinke (Jeg bruker å kjøpe en pakke oppskåret kokt skinke)
  • Bacon
  • Mat fløte (liten boks)

Kutt sopp, bacon og skinke i passelige biter. Stek det hele ferdig en stekepanne. Begynn så å spe forsiktig med fløten. Bruk hele fløteboksen. Hold på til det hele får en passelig konsistens og fløten er kokt noe inn. Hell så alt over den ferdigkokte pastaen og bland det sammen.

God middag!

2 kommentarer om “Oppskrift på carbonara”

  1. Dette smaker bare helt fantastisk! Anbefales på det varmeste! Jeg slenger på litt ferske krydder som basilikum og oregano i tillegg.

  2. Klassiker, men krem fløte passer bedre…

Legg igjen en kommentar